Welkom op portalengroep.nl voor uw tablet en digitale schoolbord


Toegankelijk educatief tablet en digibord lesmateriaal voor het basisonderwijs. Schoolbordportaal, kleuterportaal, schooltvportaal, tabletportaal, lespakketportaal en Leermiddelenportaal.nl en  zijn de startpagina's voor het primair onderwijs. U kunt met behulp van de portalen op eenvoudige en verantwoorde wijze een didactische meerwaarde creëren in uw eigen klas.

De verzamelde online gereedschappen voldoen aan de volgende eisen:

 *  De gereedschappen, lessen, lespakketten, media en websites zijn methode onafhankelijk.
 *  Ze zijn van goede kwaliteit.
 * 
De gereedschappen, lessen, media en websites zijn eenvoudig in de les te integreren.

twitter linkedin pinterest Facebook Schoolbordportaal

Nieuwsbrieven van de portalengroep
Didaktische tips, lesideeën, nieuwe tools op het portaal, lessen rondom actuele thema's en meer...... Volg alle nieuwtjes rondom de portalen via een van de bovenstaande media. Tevens geven wij thematisch nieuwsbrieven uit, wilt u deze ook graag ontvangen, meld u dan hier aan.


Adverteren & Positioneren van lesmateriaal of lespakketten
Het schoolbordportaal is voor leerkrachten primair onderwijs "de startpagina" voor digital lesmateriaal. Voor uitgeverijen en andere partijen dus het ideale platform om onderwijs-gerelateerde producten onder de aandacht te brengen van deze doelgroep. Voor meer informatie kijk op de pagina adverteren. Voor advies op maat, neem gerust contact met ons op.


Gynzy en Prowise tools
Het is mogelijk om, naast de gratis digibordgereedschappen, de kwaliteitstools van Gynzy of Prowise weer te geven op het portaal. U kunt dan rechtstreeks vanaf het portaal naar de bordsoftware en alle andere beschikbare gereedschappen van Gynzy of Prowise navigeren. Kijk hier voor meer informatie.

Het lesmateriaal
De ambitie, het voor de leerkracht zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft er toe geleid dat onlangs de database met lesmaterialen van Digibord Op School, Schooltv Beeldbank, Teleblik, Op Maat Eduware en de Digischool ook zijn toegevoegd aan de verzameling van de portalengroep.

Uw eigen links verzamelen
U kunt op het portaal ook eenvoudig uw eigen links onderbrengen en een verzameling favorieten aanleggen. Wilt u weten hoe dit werkt, lees dan de helpkaart, dit is een kort en bondige handleiding van het portaal zodat u snel  en efficient de mogelijkheden van het portaal kan verkennen.


Mensen die meewerken aan het schoolbordportaal zijn: 

Wilt u ook meewerken aan een van de portalen? Dat horen wij dan graag van u.   

Voor aanvullende informatie, neem gerust contact op met: wimbielderman@portalengroep.nl

        
Lespakketportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestLespakketportaal
Op het lespakketportaal vinden leerkrachten les- pakketten en lesbrieven voor het basisonderwijs. Al het lesmateriaal is gratis toegankelijk en eenvoudig te gebruiken. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van de educatieve pakketten!

twitterlinkedinPinterest

Een lespakket plaatsen?
Veel uitgeverijen en stichtingen ontwikkelen prachtig lesmateriaal, maar weten niet altijd de doelgroep leerkrachten primair onderwijs te bereiken. Als u een lespakket of lesbrief onder de aandacht wilt brengen, neem dan contact met ons op. Wij positioneren het graag voor u.